LMSO sentralt:
Ønsker du å besøke oss eller møte oss?
Kontakt [email protected] for å avtale tid og sted.
Fra kunnskap til handling -Sammen mot seksuelle overgrep
OPPDATERT 19.11: På grunn av koronasituasjonen i Oslo er dette arrangementet dessverre avlyst.
—
Kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep er hovedarrangør når Novemberkonferansen 2020 går av stabelen 26.-27.11.2020. Temaet de har valgt for årets konferanse er “Bortom tid og rom og tanke” Om traumer, tro og fortelling.” Torsdag 26.11 klokken 19 kan du få med deg en gratisvisning teaterforestillingen “Man er først og fremst menneske – et vitnesbyrd”, som vises i forbindelse med konferansen!
“Man er først og fremst menneske – et vitnesbyrd” er en dokumentarisk forestilling om overgrep i nære relasjoner, og livet etterpå.
Tid: Torsdag 26.11 kl 19:00
Sted: Templet, Frelsesarmeen. Kommandør T. I. Øgrims plass
Billetter: Gratis! På grunn av Covid-19-restriksjoner, må påmelding skje via [email protected], med fullt navn, e-post og telefonnummer. Lokalet har plass til 150 personer. Vær tidlig ute for å sikre deg plass.
Forestillingen har blitt spilt for over 1600 publikummere så langt, og har fortsatt en gående turné.
Etter teaterforestillingen er det mulighet for å stille spørsmål og ha ettersamtale. Du trenger ikke å ha konferansebillett for å se stykket.
Stykket er utviklet av Aimée Kaspersen Produksjoner i samarbeid med LMSO.
Arrangementet er politisk og religiøst nøytralt, til tross for at det holdes i Freselsarmeens lokaler. Temakvelden er et samarbeid mellom SMISO Oslo, Kirkelig Ressurssenter, LMSO og DIXI Ressurssenter. Arrangørene opplyser at de tar smittevern på alvor og sørger for at FHI smittevernsregler blir fulgt under temakvelden.
Selve Novemberkonferansen 2020 foregår på dagtid 26.11 kl. 12-17 og 27.11 klokken 9-15 i samme lokaler, og har en billettpris på 2450 kr. Arrangørene skriver følgende om konferansen i sin brosjyre:
“Vi spør: Hvilke mekanismer settes i spill i traumeerfaringer? Hvordan formes narrativer etter overveldende livshendelser? Hvordan kan språket være til hjelp i bearbeidingen, og hvordan kan språkliggjøring hindre heling? Og hva har den kristne troen og kristne menigheter å gjøre med alt dette?”
Send en e-post til [email protected], med fullt navn, e-post og telefonnummer