Temakveld om positiv seksualitet etter overgrep, i samarbeid med Psykologistudenter om psyke og sex (POPS)

Tidspunkt

20. november 2019

18:00 - 19:30

Sted

Cafe Ni Muser, Bispegata 9C, 7012 Trondheim
Se veibeskrivelse

Påmelding

Landsforeningen mot seksuelle overgrep arrangerer i samarbeid med POPS – Psykologistudenter om psyke og sex årets siste temakveld!

Stine Kühle-Hansen (blant annet autorisert sexolog) og Inger Jepsen fra Ressurssenter for vold og traumatisk stress (RVTS) vil holde foredrag og samtale denne kvelden:

Hvordan gjenvinner man egen lyst og seksualitet etter seksuelle overgrep? Samtalen belyses med både caser og forskning. De vil i tillegg ta opp hvordan man kommer seg igjen etter å ha vært utsatt for overgrep.

Gratis inngang, men fordi disse temakveldene er svært populære må du reservere plass med gratisbillett på Hoopla.

Stine Kühle-Hansen er tidligere ansatt og ildsjel i LMSO, lærer og sexolog (NACS).

Hun har i en årrekke hatt undervisning og workshop innen temaer som “Eierskap til egen kropp og lyst” og “Seksualitet etter seksuelle overgrep”.

Hun kjent for sine konkrete og inspirerende foredrag og fikk Cupidos formidlingspris i 2013. Hun var også manusforfatter og rådgiver for den prisvinnende NRK Super-serien “Kroppen min eier jeg”.

Ingrid Jepsen er prosjektkoordinator og rådgiver ved Regional Ressurssenter om vold traumatisk stress og selvmordsforebygging (RVTS).

Hun er utdannet ergoterapeut med flere videreutdanninger blant annet innen rådgivning og konsultasjonsmetodikk, og pedagogisk tilrettelagt veiledning. Hansen har master i psykisk helsearbeid hvor den avsluttende oppgave handlet om stabilisering av personer med diagnosen PTSD type kompleks, altså personer som har vært utsatt for relasjonstraumer.

Hansen har også jobbet 15 år innen retts- og sikkerhetspsykiatri som avdelingsleder for ergoterapitjenesten på Regional sikkerhetsavdeling, Brøset og deretter 7 år ved Senter mot incest og seksuelle overgrep (SMISO), Sør-Trøndelag. Siden 2011 har hun jobbet som prosjektkoordinator og rådgiver ved Regional Ressurssenter om vold traumatisk stress og selvmordsforebygging (RVTS).

Cafe Ni Muser, Bispegata 9C, 7012 Trondheim