Møt LMSO-frivillig Tatjana: – Lærer veldig mye og møter masse bra folk

En kvinne med brune øyne, oransje treningsjakke, lue og solbriller i panna/på hodet ser inn i kameraet og smiler. Bak henne ser vi at hun trekker på et bilhjul på en skogsvei.LMSO har mange fantastiske frivillige ildsjeler. Møt en av dem: Tatjana Breda-Gulbrandsen! Vil du også bli frivillig? Bla nedover for påmeldingsskjema!

– Hvorfor ble du frivillig i LMSO?

– Jeg ønsket å lære mer om temaet, og bidra til å sette seksuelle overgrep og traumer på dagsordenen i samfunnet.

– Hva har du bidratt med av frivillig arbeid i LMSO?

– Jeg skal arrangere medlemsstyrt samling i desember, har bidratt med innspill på oppgaver som omhandler synliggjøring og markedsføring og er stolt bærer av LMSO sitt bærenett og button.

– Hva vil du si til andre som vurderer å kanskje bli frivillig i LMSO, men ennå ikke har bestemt seg?

– Bli med! Terskelen er lav for hva du kan/må bidra med. Enten det er en time i måneden, en time i uka, eller hver dag.

– Du får mulighet til å bidra med din kompetanse og erfaring: det være seg markedsføring, grafisk design, kanskje du synger/spiller et instrument og ønsker å bidra med sang og lignende til et arrangement.

Det å kunne bidra til å gjøre en forskjell gjør noe med deg. Kanskje studerer du til å bli jurist, psykolog, sosionom eller sykepleier? Ved å være frivillig for LMSO lærer du veldig mye og møter masse bra folk.

Vi trenger flere ildsjeler som Tatjana! Vil du bli frivillig? Da er du hjertelig velkommen til å skrive deg opp! Du trenger ikke være medlem for å bli frivillig. Du kan melde deg på ved å skrive direkte inn i skjemaet: