Helgesamling av og for LMSO-medlemmer på Trolltun Gjestegård i Dombås

Tidspunkt

7. - 9. desember 2018

17:00 - 12:00

Sted

Trolltun Gjestegård, Skitrekkvegen 14, 2660 Dombås
Se veibeskrivelse

Påmelding

Fotografi. Fotoet viser to føtter med tøfler på som hviler på en rød pute. Ved siden av puta er det en kaffekopp med koppvarmer somer strikket i juleaktig mønster. Kaffekoppen står på et bord. På bordet ligger også en fjernkontroll, et nettbrett og en mobiltelefon.

VELKOMMEN TIL MEDLEMSSTYRT LMSO-TREFF 2018

7.–9. desember på Trolltun Gjestegård, Dombås

i samarbeid med FUNKIBATOR

Samlingen er for deg som medlem og/eller aktiv frivillig.

Tanken bak dette arrangementer er at medlemmer og frivillige skal kunne gjøre noe sammen i gode og trygge rammer, møte andre og det å oppleve noe hyggelig sammen.

Man ikke trenger å være overgrepsutsatt for å delta – kriteriet er at du er medlem/aktiv frivillig.

Helgen inkluderer

 • Kreativ workshop: Tema Hvordan rekruttere frivillige og medlemmer ?
 • Inspirasjonsforedrag med Geir Arne Hageland – funkibator.no
 • To netter med full pensjon på Trolltun Gjestegård (enten i Storhytta eller inne på gjestegården)

Medlemspris: 0,- (Bli medlem i LMSO)
Andre deltakere: 3500,-
Førstemann til mølla – 10 plasser!

Medlemmer kan få dekket inntil 1000,- i reisekostnader. Frivillige må betale selv.

Påmeldingskjema

NB! Påmeldingen din er bindende ved utfylling av påmeldingsskjema.

Påmeldingsfrist: 30.11.2018

Vi sender faktura til e-postadressen du oppgir i påmeldingen.

Hvis du ikke møter opp, utløser det et betalingsansvar.

Har du spørsmål? Send dem til [email protected]

Program

Dag 1, 7. desember

Foto av en stor fjellhytte med skrånende tak omgitt av trær og snø.
Foto: Maria Kampesæter Kleiven.

Velkommen til Trolltun Gjestegård – Dombås

 • Ankomst
 • Innsjekk og installere seg på rommene
 • Felles middag
 • Etter middag samles vi for å lufte tanker og innspill. Dette er selvsagt ikke obligatorisk. Ønsker du å trekke deg tilbake eller gå en tur, er det helt opp til deg.

 

Dag 2, 8. desember

Foto ovenfra av et en bok med blanke, ulinjerte ark som ligger åpent på et bord. Til venstre for boka er det et glass med tusjer i forskjellige farger.Kreativ workshop
Tema: Hvordan rekruttere frivillige og medlemmer?

Her skal vi legge bort digitale hjelpemidler, og ta i bruk tegnestifter, sakser, limstift, papir og andre verktøy. Vi skal leke!

 

InspirasjonsforedragFoto av en mann i oransje boblejakke i et åpent fjellandskap. Mannen har proteser fra knærne og ned. Han klatrer i fjellet.
Geir Arne Hageland v/Funkibator AS

Geir Arne er Norges mest fleksible mann, med sine korte og lange proteser. Han har lang og innholdsrik erfaringer på disse beina, og har blant annet vært med Lars Monsen på første sesong av Ingen Grenser.

Dag 3, 9. desember

Foto av to knekkebrød på en hvit, firkantet asjett. På knekkebrødene er det påsmurt hummus. På asjetten er forskjellig frukt som bjørnebær, druer og skivede epler. Bildet er tatt rett ovenfra.

 • Dagen starter med frokost.
 • Etterpå samles vi for en fredelig runde der «ingens historie er feil og alle stemmer skal bli hørt», og mer om hva den enkelte vil og kan bidra med i LMSO-sammenheng. Ikke minst blir det rom for tilbakemeldinger om hva som kan gjøres bedre ved senere samlinger.
 • Avreise

 

Om stedet

Velkommen til Dombås og Dovrefjell.

Bygda ligger helt nord i Gudbrandsdalen og er et sentralt knutepunkt for både bil og jernbane.

Overnatting

Trolltun Gjestegård

Velkommen til eventyrlige Trolltun. Vi holder til på Dombås, i naturskjønne omgivelser.

Hos oss finner du Trolltun gjestegård hvor du kan bo og spise godt mens du utforsker alle de spennende opplevelsene vi har i nærområdet.

Reise til Dombås

Medlemmer kan få dekket inntil 1000,- i reisekostnader.

Frivillige må betale selv.

 • Med bil:
  • Oslo–Trolltun Gjestegård Dombås: Bruk Google Maps
   Via Rv4 og E6 ca. 4t 27 min, 320 km
   Via E6 ca. 4t 35 min, 334 km
  • Trondheim–Trolltun Gjestegård Dombås: Bruk Google Maps
   Via E6 ca. 2t 54 min, 197 km
 • Med tog:
  • Se reisetider og planlegg reisen på En-tur.no, eller planlegg reisen og kjøp billetter på NSB.no
   Ta tog til togstasjonen Dombås 7.12.2018. Reisetid fra Oslo er ca. 4 timer. Reisetid fra Trondheim er ca. 2,5 timer.

 

Trolltun Gjestegård, Skitrekkvegen 14, 2660 Dombås

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.