REGION

Midt-Norge

Velg region

loader

REGIONSANSVARLIG

Kollage av to fotografier. Til venstre er foto av en mann med glattbarbert hode og kraftig, rødlig skejgg. Han har på seg en hettejakke og skinnjakke. Han har blå øyne og ser rett i kamera. Til høyre er en kvinne med mørkblondt hår, guloransje pologenser, brun ytterjakke og runde briller som smiler og ser rett i kamera.

SISTE NYHETER

Uklart fotografi av en menneskemengde i en travel gate. Bildet er tatt skrått ovenfra, i fugleperspektiv, og vi ser mest ryggene til en mengde voksne mennesker. Fotoet er i lyse gråtoner.

LMSO stenger adminstrasjonen inntil videre

12. mars 2020

Organisasjonen har fulgt myndighetenes råd rundt coronaviruset. Nå som alle barnehager og skoler over landet stenges, må vi dessverre også stenge administrasjonen for henvendelser da det ikke vil være nok ansatte på jobb til å opprettholde driften som normalt inntil videre. Vi holder i utgangspunktet stengt frem til andre råd vedrørende skole og barnehage foreligger….

Les mer
Uklart fotografi av en menneskemengde i en travel gate. Bildet er tatt skrått ovenfra, i fugleperspektiv, og vi ser mest ryggene til en mengde voksne mennesker. Fotoet er i lyse gråtoner.

Coronaviruset og oppdrag, samlinger, arrangementer i LMSO eller gjennom LMSO: Informasjon til frivillige

11. mars 2020

LMSO ønsker at frivillige unngår å arrangere, eller delta i samlinger på tvers av kommunegrensene, på vegne av organisasjonen. Ved eventuelt planlagte samlinger, og andre arrangementer: 1. Følg anbefalinger fra Folkehelseinstituttet 2. Ha håndsprit/mulighet til håndvask tilgjengelig i møtelokaler dersom du/LMSO er arrangør. 3. Dropp klemmen og håndhilsing. 4. Har du vært i utsatte områder…

Les mer

Anette arrangerte strikkecafé til inntekt for LMSO: — Det var et naturlig valg å støtte dere

28. februar 2020

På Verdensdagen for psykisk helse den 10. oktober 2019 arrangerte Anette Lyngstad for første gang strikkecafé, og inntektene gikk til LMSO. Med 80 oppmøtte i et lokale egentlig ment for 30, og drøssevis av flotte premier sponset av forskjellige aktører, ble arrangementet en stor suksess. Innholdsinformasjon: Denne artikkelen inneholder t.o. en svært kort og veldig…

Les mer
Se nasjonale nyheter

HVA SKJER?

Det er for tiden ingen kommende arrangementer.