Webinar med autorisert sexolog og lektor Stine Kühle-Hansen: “Hvordan kan helse- og sosialfaglig personell tematisere overgrep og komme i dialog med pasienter?”

Tidspunkt

28. januar 2021

20:00 - 20:40

Sted

Google Meet/Internett (webinar)

Påmelding

Stine Kühle-Hansen er lektor og autorisert sexolog.

Autorisert sexolog og lektor Stine Kühle-Hansen, som er med i LMSO sin Ressursbank av foredragsholdere, vil den 28.1 klokken 20:00-20:40 holde et webinaret «Hvordan kan helse- og sosialfaglig personell tematisere overgrep og komme i dialog med pasienter?». Det blir 30 minutter foredrag og 10 minutter satt av til spørsmål.

Noen temaer Kühle-Hansen vil belyse er:

  • Spørsmålstyper
  • Ulike kontekster
  • Hvilke spørsmål kan være gode å stille en-til-en?
  • Hvilke spørsmål kan være bra å stille når man står ovenfor en gruppe?

Pris for deltagelse per person:
Ordinær: 100,-
Student/honnør: 50,-
LMSO-medlem: 50,- (Bli LMSO-medlem)
Merk: Alle inntekter går uavkortet og i sin helhet til LMSO og organisasjonens arbeid med å forebygge overgrep og spre informasjon om temaet via frivillige foredragsholdere i LMSO sin Ressursbank.

Påmeldingsskjema: http://tiny.cc/lmso-webinar-helsepers
Betaling: Enkel betaling via Vipps. Se detaljert informasjon om betaling i påmeldingsskjemaet.
Frist for betaling og påmelding: Midnatt 25.1

NB: Man er ikke påmeldt til webinaret med mindre man både er påmeldt via skjemaet og har betalt. Påmeldte med registert betaling får tilsendt link til videomøtet torsdag 28.1.

  • FB-arrangement – inviter gjerne alle du tror kan være interesserte!
    NB: Å trykke “Delta” på FB teller ikke som påmelding.

Om Stine Kühle-Hansen:
Stine er pedagog med flere helserelaterte videreutdanninger, også på PhD-nivå. Hun har holdt en rekke foredrag for helsesykepleiere, psykologer og leger. I dag er hun sensor ved masteremnet «Seksuell helse og seksualitetsundervisning» på 10 studiepoeng – Et nettbasert tilbud for blant annet helsepersonell. Stine ble autorisert sexolog av den nordiske autorisasjonskomiteen NACS i 2014.

Hun har bred og variert erfaring innen pedagogikk og sexologi, og var blant annet leder for ressursgruppen av fageksperter som har utformet innholdet den animerte serien “Kroppen min eier jeg”. Hun var også manusforfatter i serien. Serien er produsert av Bivrost Film, og den er tilgjengelig på NRK Super, samt med et eget undervisningsopplegg på Redd Barna sine nettsider.