Foredrag: Behandling av traumer

Tidspunkt

18. september 2019

18:00 - 20:00

Sted

Cafe Ni Muser, Bispegata 9C, 7012 Trondheim
Se veibeskrivelse

Påmelding

Behandling av traumer er hovedtemaet for denne kvelden. Dette er et gratis arrangement hvor Landsforeningen mot seksuelle overgrep (LMSO) og Psykologstudenter om psyke og sex (POPS) i samarbeid ønsker å bidra til økt kunnskap om behandling av traumer etter overgrep. 

I utgangspunktet er studenter hovedmålgruppen for foredraget, men det er åpent for alle.

Gratis inngang. Påmelding (for å kunne vite om vi ev. må endre lokale for å få plass til flere): http://tiny.cc/pmld-foredrag-traumer

Del 1 av foredraget

Alette Bade Rygh.

Alette Bade Rygh og Catrine Næss vil i første del av foredraget sammen gi oss et innblikk i hvordan prosessen var for å få kroppen i gang igjen etter funksjonelle lammelser og hvordan forholde seg til egen kropp.

Alette Bade Rygh er spesialist i psykomotorisk fysioterapi og videreutdanning i traumeterapi. Hun har lang erfaring som psykomotorisk fysioterapeut både ved DPS, privatpraksis, gruppebehandling og individualterapi. Alette har vært behandler for Catrine siden 2013.

Foto av kvinne som ser rett i kamera. Hun har mørkblondt hår til skuldrene, oransje genser, brun ytterjakke og briller. Hun smiler. Bakgrnnen er uklar med natur og en parkeringsplass.
Catrine Næss.

Catrine Næss er 3. års vernepleierstudent og en av to regionsansvarlige for LMSO Midt-Norge. Hun arbeider innenfor BOA i Trondheim kommune som assistent. Hun har holdt flere foredrag for folkehøyskoler, helsepersonell og studenter alene og i samarbeid med andre.

Del 2 av foredraget

Trude Brynhildsvoll Auren vil sammen med Catrine Næss i andre halvdel fortelle hvordan den polikliniske traumebehandlingen har vært, og ulike faser de har vært igjennom.

Fotografi av kvinne med brunlig hår til haken, hvit cardigan og grå skjorte med mønstertrykkk på. Kvinnen ser inn i kameraet og smiler. Bak henne er en skog med trær og hvitveis på bakken.
Trude Brynhildsvoll Auren.

Trude Brynhildsvoll Auren er psykologspesialist ved Regional enhet for traumebehandling, St. Olavs hospital. Hun har erfaring med traumebehandling og undervisning og veiledning av annet helsepersonell innenfor tema traumereaksjoner og behandling. Hun har vært Catrines terapeut siden 2014.

Cafe Ni Muser, Bispegata 9C, 7012 Trondheim