Landsmøtet 2019 LMSO

Tidspunkt

2. - 3. november 2019

11:00 - 15:00

Sted

Scandic Hell, Sandfærhus, Stjørdal, Norge
Se veibeskrivelse

Påmelding

oto av to unge gutter med lyst hår. Gutten til venstre er litt høyere enn den andre, og har armen vennskapelig rundt hans skulder. De står med ryggen til kamera og skuer ut over et tåkebelagt hav. Bildet er i blåaktige gråtoner, men t-skjorta til den høyeste gutten er i gult. Tekst øveerst: "Landsmøte 2.-3. november". Nederst til høyre er logoen til LMSO.Medlemmer og frivillige ønskes velkommen til LMSO sin landsmøtehelg 2019!

Dato: 2.-3. november 2019
Sted: Scandic Hell, Trondheim

Praktisk informasjon

Oppdatert 25.11.2019: Møtet ble vel gjennomført! Se protokollen fra møtet samt les vår artikkel om Landsmøtet 2019.

Innkalling med saksliste og program, samt vedlegg, er nå klart:

Nå har vi også åpnet for påmelding til landsmøtet. Fristen for påmelding er allerede 23. oktober, så vær rask:

NB: Kun medlemmer har stemmerett i landsmøtesaker. Andre (f. eks. faste givere eller andre interesserte) kan delta og har talerett. Det er også kun medlemmer som får dekket opphold og mat.

Har du husket å betale medlemskontingent for 2019, og er du registrert i vårt nye medlemssystem (siden høst 2018, utfasing av SMS- og bankmedlemskap)?
Vårt nye medlemssystem registrerer du deg i via lmso.no/stott-oss. Vi har hatt et stort frafall i medlemmer etter at vi gikk over til nytt medlemssystem i 2018 (enten fordi medlemmene ikke registrerte seg på nytt eller ikke betalte faktura). Hvis du for eksempel tidligere var SMS-medlem (avviklet) og ikke allerede har meldt deg inn via nettsiden/vårt nye medlemssystem for resten av medlemsåret 2019, meld deg gjerne inn via innmeldingsskjemaet for medlemskap.

Er du usikker på om du har betalt faktura for 2019? Sjekk e-post etter velkomstmail og faktura fra oss, samt betalingshistorikk i nettbank for kvittering. Finner du ikke noe er du mest sannsynlig ikke registrert i vårt nye system. Registrer deg da på lmso.no/stott-oss.

Send ev. en e-post til [email protected] ved spørsmål om medlemskap.

LMSO dekker følgende for medlemmer:

• Overnatting
• Konferansepakke begge dager
• Festmiddag lørdag 2. november.
Meld selv fra om allergier til hotellet på telefon 74844800, eller til [email protected].

LMSO dekker ikke:

• Reiseutgifter.

Saksinnspill

Fristen for saksinnspill er gått ut.

Scandic Hell, Sandfærhus, Stjørdal, Norge